Österlen Syd – Skåne

B&B, Hotell, Hus, Rum, Lägenheter, Uthyrning på södra Österlen

Sydöstra Skåne har många B & B, hotell, rum, stugor, hus, skånelängor, lägenheter etc för boende / att hyra under kort eller längre tid. Flera har lokaler och utrustning för konferenser, spa eller pool.

Översikt av verksamheter

Klicka på resp titel nedan för att se en lista på verksamheter.
Klicka på namnet för att läsa mer…

Här finns de på kartan!

Använd +(zoom) för att se överlappande verksamheter.
Klicka/drag för att flytta kartan i sidled.
Mobil: Använd två fingrar.

Loading
Center map
Traffic
Bicycling
Transit

Nedan listar vi dem i en godtycklig ordning !!

Hammar 12:34

Liten länga i gammal by

Mitt i byn Hammar, i samma hus som Ateljén, hyr vi också ut en länga med eget hushåll och med en inhägnad trädgård där man kan njuta av en lugn semester mitt bland alla..

Gårdshuset Löderup

Två lägenheter på lantgård

Lägenheten är belägen i en gårdslänga på vår gård, 3 km ifrån kusten. Tre rum och kök, sex bäddar, nyrenoverad. Du har tillgång en nyrenoverad bostad med egen..

Rapsbollen B&B och Galleri

Sju rum med egen dusch och wc

Rapsbollen är en plats där du laddar batterierna. Varje morgon kan du delta i ett instruktörslett qigongpass före frukost, det ingår i priset. Tänk dig en sommarmorgon, barfota i gräset när morgonsolen..

Löderup Strandbads Camping

Precis invid stranden

Camping, stugor och husvagnsplats vid den natursköna och underbara kusten på Österlen. Nära till Löderups Strandbads Restaurang & Hotell och ett stort antal gallerier, restauranger och..

Ejagården B & B

Tre fräscha dubbelrum

Välkommen till vårt nyrenoverade och mycket fräscha Ejagården B&B en-suite på det undersköna Österlen.

Tygegården Vandrarhem

Konferens och lägergård

Vid Backåkra, intill skogen och ett stenkast från havet ligger vår scoutgård, Tygegården. Gården består av ett stort kök, matsal, storstuga och 50 bäddar fördelade på åtta sovrum. När scouterna inte håller till på gården använder vi den som Vandrarhem, Konferens & Lägergård och..

Wingårdhs B&B

Fyra dubbelrum och festlokal

I den ombyggda stallbyggnaden finns fyra dubbelrum med olika karaktär. Två av rummen har charmiga takbjälkar och ligger på nedre våningen. De andra två rummen finns på övre våningen där även allrummet finns med soffa, tv, köksbord och kök. Dusch och toalett finns på båda våningarna.

Albertslunds Gård

Två fullt utrustade lägenheter

Här finner du ett semsterboende mellan Kåseberga och Sandhammaren, och lever ett avkopplande semesterliv med härlig utsikt över vidderna i lägenheterna Albert Hall och Magasinet med sin sydeuropeiska..

Hannåsa Gård B&B och Café

Gård med anor från 1600-talet

Vi har fyra mysiga rum att erbjuda. Extrarummet och rum 4 är en fin svit, som kan rymma fyra personer.

Löderups Strandbads Restaurang & Hotell

Bufféer, Ålagille, Gåsagille & Julbord

På Österlen är maten och traditionerna viktiga. På Löderups Strandbad är detta självklarheter. Löderups Strandbad har med sin långa tradition varit ett semesterparadis, utflyktsmål, träffpunkt och festlokal i generationer tillbaka.

Agnehill Butik & Stuguthyrning

Två hus med vardera fyra bäddar

Husen uthyres veckovis. De har båda TV och gratis wifi.

Backåkra Vandrarhem

Legendarisk frukostbuffé

Det är lätt att känna sig välkommen på Backåkra Vandrarhem. Här möter du en härlig blandning av familjer och par i en skön och avspänd stämning. Mittpunkten är den underbara trädgården där..

Vadenhög Rum & Lägenheter

Havsnära boende

Välkommen till Vadenhög på Österlen. Uthyrning Rum & Lägenheter – Café & Konsthantverk. Vår avstyckade, nyuppförda gård har endast 2 km till stranden. Vi erbjuder ett flertal lägenheter med självhushållning. Vi har också färdigbäddade rum med antingen egen dusch/WC..

B&B Vinkille Kåseberga

Boende i rofylld omgivning

Nära till det mesta, men ändå lite undangömt. Så skulle man kunna beskriva läget. Vi ligger nära vägen till Ystad, men vi ser den inte. Vad vi ser är kullar och det stilla jordbrukslandskapet. Ängar och åkrar. En skogsdunge, en liten damm.

Österlens Karlsgård

Boende på Österlen

Vi har 12 rum. De flesta är dubbelrum med möjlighet att ställa in extrabäddar. På den nyinredda ovanvåningen finns tvåbäddsrum. Samtliga rum på nedanvåningen har egen toalett och dusch. På ovanvåningen finns ett gemensamt badrum.

Hemma på Örum

Charmfulla lägenheter och rum

Våra lägenheter är nyligen renoverade, men de har alla kvar sin charm från åren de byggdes. Lägenheterna hyrs ut för självhushåll. Bor du hos kan du köpa frukost i vårt kafé, beställa picknickkorg till stranden och hyra cyklar för en tur på landet. Välkommen!

Lägenhet Gamla Caféet

Lägenhet i Löderup

Helrenoverad lägenhet med trädgård, 7 km till havet. Boyta 60 m², 3 rum, 2 bäddar, 2 extrabäddar. Bytesdag: Lördag. Beskrivning Dusch, bubbelbad, tvättmaskin, kök med kyl, frys och öppen matplats. TV, liten trädgård med grill. Livsmedelsaffär inom 150 m.

Lilla Huset på Margretevall

Charmigt 1800-talshus

Hos oss bor du med naturen runt knuten och gångavstånd till Kåseberga med rökeri, restauranger och caféer. Vi hyr ut ett charmigt 1800-tals hus på 4 rum och kök med 7 bäddar (renoverat 2013). Under sommaren hyr vi främst ut veckovis, men under våren och hösten..

Vallebergaslätt nr 29

B&B med egen busshållplats

Kom till Vallebergaslätt, den bästa biten på Österlen med milsvid utsikt över slätten. Vi har en exklusiv lägenhet i tre plan samt tre rum för uthyrning. Rummen är alla handikappanpassade och med WC/dusch på varje rum. Uteterass på ca 200 kvm med Österlens bästa utsikt.

Örums Nygård Gårdshotell

Spa och Konferens

Ett familjärt hotell med komfort, blandat med ett varmt bemötande och personlig service. Rymliga rum med bekväma sängar, vi har 40 bäddar. En fantastisk utsikt över sädesfälten. Koppla av i spa-anläggningen och ta hand om din kropp och själ. Konferera i trevlig och lugn miljö och med hjälp av den senaste..

Villa Sandby B&B

Vi har fem fina dubbelrum, ett rymligt och trivsamt trippelrum och en härlig svit med bastu och egen uteplats. Vi har även två mysiga lägenheter som vi hyr ut veckovis.

Logen Ales Stenar

Billigt boende nära hamnen

Varmt välkommen till Kåseberga och Logen som ligger i den gamla delen av byn. Här har en gammal ladugård renoverats till toppskick. Under takåsarna finns nu fyra fräscha 2-rumslägenheter på 40-50m2. Härligt sovrum, stort vardagsrum och ett kök fullt utrustat för 4 personer. TV och WiFi ingår.

Keramika Fantasia B&B

Tre dubbelrum på slätten

I hjärtat av gården – uppe på logen med utsikt mot en fri horisont från altanen – ligger vårt B&B med tre dubbelrum. God o vacker frukost o med möjlighet att använda nyinrett kök.

Strandbadsgården

B&B med fyra rum med dusch/wc

Butik, Café, Boende och Galleri vid Löderup Strandbad
I vårt B & B på loftet har vi fyra rum med egen dusch och toalett. Alla rummen har nya sängar. Det ingår lakan, handduk och frukost i caféet mellan kl 08.00-10.00. Vi lånar..

Borrby Frö B&B

Nio fullt handikapp-anpassade rum

Familjerum – dubbelrum – enkelrum, alla med wc och dusch. Stort frukostrum med möjligheter för större tillställningar. Sänglinne ingår samt frukostbuffé.
Nära till havet.

Catrinegårdens B&B

Sju dubbelrum med dusch och toa

Tre av rummen finns i den gamla logen på gården. De är helrenoverade 2012 med bland annat nya badrum. Fyra rum finns i den 2010 nybyggda längan. Alla rum har TV och gratis wifi. Husdjur är välkomna men säg till när du bokar.

Knappagården

Lägenhet och B&B i fin miljö

Knappagården är en skånegård med anor från sent 1700-tal. I en av längorna finns en lägenhet på 120 kvm och två B&B rum. Sammanlagt upp till 12 sovplatser och 2 badrum. Boendet är fräscht i gammal miljö med närhet till bad och stad. Vi lånar ut cyklar..

Hagestad 47

Lägenheter med egen uteplats

Vi har 5 st självhushållslägenheter i olika storlekar från 2 till 11 bäddar. En av lägenheterna är handikappanpassad. Mindre lekplats till barnen med lekstuga, gungor och lekstock. Hunden kan få följa med enligt överenskommelse. Varje lägenhet har uteplats med bord, stolar och grill.

Löderups Äng

Nära hav och mitt uppe på den österlenska slätten ligger Löderups Äng. Här kan du hyra antingen hela gården för 3 hushåll (max 25 personer) eller hyra hus för hus. Hela bottenvåningen i gårdshuset är inrett som sällskapsutrymmen med matplats..

Blå Huset i Borrby

I Blå Huset finns tre dubbelrum som alla är inredda i nostalgisk retrostil, dock har vi inte tummat på bekvämligheten!

Share This