Om Föreningen Österlen Syd och medlemskap

Österlen Syd är ett sammanslutning av verksamheter på södra Österlen med ett gemensamt intresse att förbättra besöksnäringen, både för besökare och näringsidkare.

Varför Österlen Syd?

Gemensamt kan vi genom vårt nätverk få större genomslag. Vi hjälps åt att sprida information om södra Österlen. Och vi hjälper varandra med stora och små problem.

Här finns upptagningsområdet för Österlen Syd.

Vill du bli medlem så kontakta oss med ett email till info@osterlensyd.se

Stadgarna finns här!

Och nuvarande styrelsen här!

Här är årets medlems-upprop:

Tryckt karta varje år

Varje vår inför påsken trycks vår turistkarta i en stor upplaga. Varje medlem får en bunt att dela ut till sina kunder. Fler kan sedan hämtas på våra depåer. Turistkiosken i Kåseberga får dagligen påfyllning under säsongen. Kartan distribueras också till turistbyråer, både i sydöstra Sverige (Ystad, Simrishamn, Sjöbo, Tomelilla) och i övriga Sverige (Lund, Malmö, Stockholm, etc).

Egen sida på vår site - OsterlenSyd.se

Varje medlem får en egen sida för sin presentation. Sidan har en standard design, men var och en kan genom föreningens web-master lägga in bilder och text, samt länk till den egna hemsidan.

Vad kostar det?

Grundpriset är 550 kr per år. I det ingår medlemsavgift, samt deltagande i den tryckta kartan och i Österlen Syds webbplats. Dessutom ingår arrangemang i Österlen Syds regi, som t ex informationskvällar om ämnen av intresse för besöksnäringen och deltagande i ev kurser.
Kartan visar/listar verksamheterna under fyra kategorier: Galleri & Ateljé, Boende, Butik & Service, Restaurang & Café.
I grundpriset ingår en valfri kategori. Varje ytterligare kategori kostar 200 kr.
För varje medlem anges en position på kartan samt namn, hemsidesadress och telefonnummer.

... nästan ingenting!

Österlen Syds webbplats har samma kategorier som kartan. Betalar man t ex 750 kr i årlig avgift, så kommer man med under två kategorier, både på karta och hemsida. Dessutom kan man för varje extra kategori få en extra fördjupningssida på nätet för 200 kr.
På den tryckta kartan finns annonsplatser som kostar 800 kr för halv spalt, 1500 kr för hel spalt och 3000 kr för hel spalt och dubbel höjd.

Föreningens organisations-nummer: 802447-4333
Föreningens bankgiro 357-1247

Sammanställning av avgifter 2018:

Redan medlem?

Här loggar du in till medlemssidan

Medlemssidan är lösenordsskyddad. Där kommer du åt föreningens blogg samt protokoll mm

Share This