Österlen Syd - Skåne

Restauranger & Caféer på södra Österlen

Sydöstra Skåne har många matställen, restauranger, caféer, kiosker, serveringar etc. Här finns de på södra Österlen!

Nedan listar vi dem i en godtycklig ordning !!

Löderups Strandbads Restaurang & Hotell

Bufféer, Ålagille, Gåsagille & Julbord

På Österlen är maten och traditionerna viktiga. På Löderups Strandbad är detta självklarheter. Löderups Strandbad har med sin långa tradition varit ett semesterparadis, utflyktsmål, träffpunkt och festlokal i generationer tillbaka.

Vadenhög

I vårt Café serverar vi förutom thé och varm choklad, flera sorters kaffe men främst gott presskaffe som bryggs först när Du har beställt samt Hembakat kaffebröd, Läckert goda bullar med olika smaker, Frukost/Brunch, Smörgåsar, Soppa med hembakat knäckebröd mm.

Backagården Växthuscafé & Butik

Hos oss finner Du både ett café, ett växthus, en presentbutik och en klädbutik. Vi anordnar även olika arrangemang inom konst, teater och musik. Gå in på vår sida med aktuella nyheter för att se aktuellt program. Vårt café och butik ligger på Österlen vid kustvägen mot Löderups Strandbad från Kåseberga.

Villa Sandby B&B

B&B, Café och Butik

På Villa Sandby Café & Deli kan man få sina smaklökar tillfredställda.
Vi serverar olika rätter med olika smaker och inriktning. Hemgjorda rätter, Sallader, Pajer, Smörgåsar, Soppa och Olika bakverk mm.

Kåseberga Bykrog

I Kåseberga ligger också den mycket gemytliga Bykrogen med vällagad husmanskost. Efter maten kan man spela ett parti boule.

0411-527 255

Rödkillebäcksgård Interiörbutik & Café

Här ni hittar allt från möbler, mattor, belysning, smycken, väskor, klockor och och presenter, till ett handplockat sortiment av lyxiga gourmetprodukter. En avdelning med all utrustning för hemmabaristan, bryggare, kvarnar och tillbehör. Dessutom ett café.

Kåseberga Fisk

Fiskrökeri, servering av mackor och färdiga tallrikar. Även catering.
Kåseberga Fisk har utökat och inrett en lokal där man kan äta goda fiskrätter under tiden man njuter av havsutsikten. Förutom mat finns det också möjlighet att få välja den dryck man tycker passar bäst till fisk, då vi har fullständiga rättigheter. Öppet hela året, sommartid även kvällsöppet.

Örums Nygård Gårdshotell

Spa och Konferens

Ett familjärt hotell med komfort, blandat med ett varmt bemötande och personlig service. I vårt kök är vi flexibla efter gästernas behov – värnar om våra skånska mattraditioner men även nyskapade rätter, som gör att vår gäst ska kunna få så bred smakupplevelse som möjligt. En fantastisk utsikt över sädesfälten. Koppla av i spa-anläggningen och ta hand om din kropp och själ.
Konferera i trevlig och lugn miljö och med hjälp av den senaste tekniken.

Olof Viktors

Bageri, Butik, Konditori, Café

I vårt café serverar vi smörgåsar på våra bröd, lättare lunchrätter, smaskiga bakverk och härliga drycker från lokala producenter. För den som inte har möjlighet att besöka oss erbjuder vi gärna våra cateringmenyer med allt från smörgåstårtor till härliga bufféer.

Sandhammarens Kiosk & Café

I en omgivning med breda vida vita stränder och en lång horisontlinje erbjuder Sandhammarkiosken mat, bakverk, kaffe, glass och godis.

Hannåsa B&B och Café

I caféet på vår gemytliga och pittoreska Skånegård serverar vi framförallt hembakta specialiteter.
Det finns möjligheter att sitta både utomhus på den vackra innergårdens olika sittgrupper och inomhus i det inglasade vagnslidret med vackert klinkergolv eller i salen med 1700-talsplankor på väggarna.

0709 136 255
0709 751 560
info@hannasa.se
hannasa.se

Share This