Österlen Syd - Skåne

Blå Huset i Borrby

Kafé, B & B, Butiker och Trädgård

Retro Kafé

I direkt anslutning till butikerna, hittar du vårt kafé som väcker minnen om 60-talet. Här kan du slå dig ner vid ett perstorpsbord, bläddra i en tidning och koppla av med en kopp kaffe av nymalda bönor, en hembakt kaka eller matiga smörgåsar.
Vill du hellre sitta ute, kan du njuta av din fika i vår lummiga trädgård med dammar, bäck och slingrande gångar. Här hittar du garanterat ett hörn där du kommer att trivas!

Blå Huset I Borrby Kafé i retro 60-tal

Bed & Breakfast

Vårt B&B blev utsett till ”Bästa övernattning 2014” av Magasinet Skåne!

Vi har tre dubbelrum som är inredda i retrostil från respektive 50-tal, 60-tal och 70-tal.
50- och 60-talsrummen ligger två trappor upp. Det finns ett litet gemensamhetsrum med sittgrupp som du delar med gästerna i rummet bredvid. Här finns en liten kyl, mikrovågsugn och vattenkokare samt en kaffebryggare. Här finns också det gemensamma och rymliga badrummet.
70-talsrummet har egen ingång från den mysiga kullerstensbelagda innergården, har tjocka stenväggar och är svalt och härligt på sommaren, sköna sängar och en liten matplats där du kan koppla av. Ute på den lugna gården kan du sitta och njuta av lugnet eller grilla. Här får du egen toalett och dusch samt mikrovågsugn, kaffebryggare och vattenkokare. Här kan du även ha med dig din hund.

Frukost
Frukosten serveras i vårt retrokafé och när vädret tillåter äter ni den förstås i den vackra parkträdgården.

Utomhus
På den mysiga lilla kullerstensbelagda innergården finns sittgrupper och en grill och det finns även glas, porslin och bestick att tillgå.

Butiker

Precis en sån – retrobutik
Ingen vanlig kuriosabutik!

precis en sån som har funnits sedan den 30 november 2003! Här finner du alla varor presenterade på ett snyggt och trevligt sätt. Jag anstränger mig för att bygga upp miljöer och stämningar så att du ska finna inspiration. Genom att färgkoordinera skyltningen och varorna försöker jag att göra det lättöverskådligt för dig som kund.

Innas leksaker – nyproducerade leksaker på nätet

Vinet & glaset – vintillbehör
Vår ambition är att plocka ut de bästa produkterna som kombinerar nytta, funktionalitet, god kvalitet och till ett bra pris. Här finns produkter som passar både vinentusiasten och den yrkesverksamme sommelieren.

Antikvariat – kok- och vinböcker, trädgård, design

Blå Huset I Borrby Parken med kafébord

Trädgård

Trädgården – eller snarare parken – är en sevärdhet i sig. Hela trädgården visas bl a upp under Österlens Trädgårdsrunda.

Kontakt

Blå Huset i Borrby
Anders och Carina Öhman
Köpmangatan 6
276 30 Borrby

0733 383 933, Anders
0704 536 304, Carina

carina@precisensan.se
blahusetborrby.se

Share This