Österlen Syd - Skåne

Karl Fredrik på Eklaholm

Varmt välkomna till Karl Fredrik på Eklaholm – Butik och Galleri. Med en grund inom floristik och landskapsarkitektur gör vi uppdrag inom blomsterkreationer, trädgårdsdesign och anläggning i samarbete med välrenomerade anläggningsfirmor. I vår butik hittar ni inredning, möbler, växter, presentartiklar, delikatesser, blommor, krukor, antikviteter och konst i en inspirerande harmoni!

Blomsterkreationer
Karl Fredriks Blomsterkreationer är den del av företaget som utför floristiska arbeten såväl som hjälper till med trädgårdsdesign och ger förslag på växtkompositioner. Självklart levererar vi också högkvalitativa växter som vi handplockar direkt från odlarna. Vill ni ha hjälp med blommor och inredning till bröllopet eller den stora festen så finns vi till för er. Vi utför arbeten åt både privatpersoner och företag, tillsammans med våra sammarbetspartners skräddarsyr vi den lösning som passar era önskemål bäst.

Butik
På en yta av 380 kvadratmeter kan du njuta av inredning, konst och blommor till såväl hemmet som trädgården. Lokalerna är varsamt renoverade häst och grisstall.
Med den lantliga och industriella charmen som byggnaderna bjuder på tillsammans med handplockade produkter vill vi skapa en stämning och inspiration som ger köpglädje. Vår vision är att du som kund ska få uppleva dofterna, färgerna, materialen och den känsla som finns här på Eklaholm.
I vår butik hittar ni inredning, möbler, växter, presentartiklar, delikatesser, blommor, krukor, antikviteter och konst i en inspirerande harmoni!

Galleri
I direkt anslutning till butiken hittar ni vårt konstgalleri på en yta av cirka 120 kvadratmeter och 36 löpmeter gallerivägg. Med 10 stora välvda, tegelkantade fönster är det gott ljusinsläpp i lokalen.
Under säsongen 2016 ställer fotokonstnären Hans Jonasson ut i vårt galleri med sin utställning “Snodda Blommor”.

Mässor
Karl Fredrik har ställt ut på mässor och byggt upp inspirationsmontar, utställningsträdgårdar och balkonger och försäljningsmontrar i egen regi och åt andra företag i 12 års tid. Jag har även varit anlitad som konstnärlig ledare och ansvarig för utformningen av stora trädgårdsmässor.
Karl Fredrik håller också inspirationsföreläsningar på begäran.

Öppet kl 10 – 18
Påsk 20 mars – 3 april
Valborg & 1:a maj 30 april – 1 maj
Kristi Himmelsfärd 5 maj – 8 maj
Sommaren 1 juni till 31 augusti

Kontakt

Eklaholm Hagestad
Österlenvägen 1081
27177 Löderup

0706 168 831
info@karlfredrik.se
www.karlfredrik.se

Share This