Österlen Syd - Skåne

Logen Ales Stenar Kåseberga

Logen som ligger i den gamla delen av byn. Under takåsarna finns nu fyra fräscha 2-rumslägenheter på 40-50m2. Härligt sovrum, stort vardagsrum och ett kök fullt utrustat för 4 personer. TV och WiFi ingår. Priser från 550 – 850 kr per natt och lägenhet

Varmt välkommen till Kåseberga och Logen som ligger i den gamla delen av byn. Här har en gammal ladugård renoverats till toppskick. Under takåsarna finns nu fyra fräscha 2-rumslägenheter på 40-50m2. Härligt sovrum, stort vardagsrum och ett kök fullt utrustat för 4 personer. TV och WiFi ingår. På den stora gården som hör gästerna till finns förstås trädgårdsmöbler och parasoller. Egen parkering finns utanför huset, där också vägen upp till Ales stenar går.

Beroende på om du är snabb eller långsam tar det ca 5-10 minuter att gå uppför kullen till Ales stenar som även kallas Sveriges Stonehenge. Här uppe har du en vidunderlig utsikt över havet och i uppåtvindarna kan man se skärmflygarna segla. Gå sedan nerför kullen mot hamnen till och besök Ahls rökeri som tar hand om fisken som landas i hamnen. Café och Bistro vid sidan av bakar eget stenugnsbröd. Båda har god mat att bjuda på. Ett besök i Sjöräddningsmuseet är ett måste. Vid sidan av hamnen kan man ta sig ett dopp innan man går genom byn tillbaka till Logen.

Priser från 550 – 850 kr per natt och lägenhet. Vill man ha lakan och handdukar tillkommer 50 kr per person och uthyrningstillfälle.

Kontakt

Logen Ales Stenar
Kasevägen 13
271 78 Löderup

070-6312625 (Ingela)
www.logenalesstenar.se

Share This