Österlen Syd - Skåne

Wasa Zonterapi & Beröringscentrum

Zonterapi Akupressur Taktil beröring
och Rygg/Nackmassage

Hudvård från Maria Åkerberg – svenska ekologiska produkter

Om Mig

Jag heter Marita Hildås och redan som 17-åring fick jag anställning som laboratoriebiträde på Virologiska laboratoriet på SS i Göteborg. Något inom mig drev mig till att arbeta i vården. Därför har jag utbildat mig till vårdbiträde, undersköterska och tandsköterska, gått på skolan för Helhetsterapi och blivit auktoriserad zonterapeut och akupressör.

Jag har under de senaste 30 åren arbetat inom flera områden i sjukvården, varav 15 år har varit i friskvården. Jag har fortsatt att utbilda mig, nu i beröring såsom ”taktil massage” och ”taktil stimulering”, i vilken jag också skaffat mig en pedagogutbildning. Jag har nu knutit samman, mina erfarenheter från Bräcke Diakoni i Göteborg, där jag arbetat med palliativ vård, med mina erfarenheter från äldreomsorgen och håller utbildningar i beröringens och bemötandets betydelse i vården. Det kan vara inom barnomsorg, tandvård eller diakonalt arbete, i mötet med människor är det alltid så viktigt med just beröring och bemötande. Detta arbete har lett till att jag gått en kurs i själavård, en 1-årig utbildning på Själavårdsinstitutet på Lilleskog i Alingsås.

Medlemskap

Sedan år 1989 är jag medlem i SFRF (Svenska Zonterapeuters Riksförbund) och även i Kroppsterapeuternas Yrkesförbund.

Kursverksamhet

Jag leder kurser i Beröringens och Bemötandets Betydelse i Vården, taktil beröring, tandvård och diakonalt arbete. Vidare håller jag föredrag i detta ämne på sjukhus, skolor, etc
Har lett utbildningar på: Sahlgrenska och Östra sjukhusets geriatrikavdelning, Högsbo sjukhus, Bräcke Diakoni barnhabilteringen, Drottning Silvias barn och ungdomssjukhus SU.

Interiör, Wasa Zonterapi och Beröringscentrum

Kontakt

Wasa Zonterapi & Beröringscentrum
Marita Hildås
Örnabergavägen 3
271 77 Löderup

0709 890 299

marita@wasaberoringscentrum.se
www.wasaberoringscentrum.se

Share This