Österlen Syd - Skåne

Wingårdhs B&B Österlen

Wingårdhs B&B Österlen drivs av Kjell och Caroline som efter många år känt att det var dags att göra en förändring i livet. Efter att ha hittat “Skånegården vid vägs ände”, 4 km från havet, var beslutet enkelt att flytta från Stockholms stress och hektiska liv.
Efter många övernattningar på Bed & Breakfast i många länder har vi alltid tänkt att det skulle vara kul att starta en egen verksamhet. Nu fick vi chansen i detta fantastiskt charmiga hus med tillhörande stallbyggnad, som är ombyggd.
Gården som är uppförd 1869 ligger mitt emellan Löderup och Kåseberga ute på fältet bland alla vackra åkrar med den färgstarka Vallmon blommande under sommaren!

Orangeriet
I det här fantastiska rummet kan du ha vernissage, föreläsning, helgkurs eller varför inte en fest eller bröllop. Fråga gärna om en offert.
Utanför kan ni se allt från rävar, fasaner, glador och rapphöns till vår katt Svante.

Våra rum
I den ombyggda stallbyggnaden finns fyra dubbelrum med olika karaktär. Två av rummen har charmiga takbjälkar och ligger på nedre våningen. De andra två rummen finns på övre våningen där även allrummet finns med soffa, tv, köksbord och kök. Dusch och toalett finns på båda våningarna.

Barcelona Ett ljust rum som ligger på övervåningen i anslutning till TV, soffa och köksdel. Här har du en härlig utsikt över fältet och kan se solen gå ner i väster.

Havanna Ett Kubainspirerat rum som är granne med Barcelonarummet. Här har
du en härlig utsikt över fältet och kan se solen gå upp i öster.

Rio de Janeiro Ett lite rustikt rum med charmiga träbjälkar och kakelgolv.
Genom det gamla stallfönstret ser du ut över rapsfälten i väster.

Paris Ett rum i ljusa färger med charmiga takbjälkar och kakelgolv. Genom det gamla stallfönstret ser du ut över rapsfälten i väster.

Följande ingår: Gemensam dusch och toalett (2 st i byggnaden), frukost som finns i kylskåpet och tillagas själv, tillgång till fullt utrustat kök, sänglinne och handdukar, böcker, spel, pingisbord och TV i allrum.

Kontakt

Wingårdhs Bed & Breakfast Österlen
Vallshögsvägen 130 – 34
271 78 Löderup

0768 510 881
caroline@osterlenwingardh.se
osterlenwingardh.se

Logo för Wingårdhs B&B
Share This